Waarvoor kunt bij mij terecht?

Jolanda Fioraso Psychologische Hulpverlening is gespecialiseerd in kortdurende psychologische behandelingen. In mijn praktijk behandel ik volwassenen vanaf 18 jaar. U kunt bij mij terecht voor emotionele en psychische problemen, ook wanneer u problemen ervaart binnen uw werk of binnen uw relatie. Ik bied ook online sessies aan d.m.v. platform Therapieland.

Vaak doen problemen zich voor als er zich in uw leven veranderingen voordoen. Soms gaan deze problemen vanzelf over, soms kan het , eenmalig of opnieuw, nodig zijn om psychologische hulp te zoeken. Bij een crisissituatie wil ik u vragen om een beroep te doen op uw huisarts. Hij/zij kan de 24 uurs bereikbaarheidsdienst van de GGZ voor u inschakelen.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

U bent somber, kunt nergens meer echt van genieten, moet u er toe zetten om in actie te komen en heeft weinig energie.

U voelt zich zo angstig dat u bepaalde situaties liever uit de weg gaat, waardoor u zich steeds meer belemmerd voelt in uw dagelijks leven.

U piekert veel of denkt negatief over uzelf.

U heeft een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt en u heeft moeite om dit te verwerken.

U heeft een chronische ziekte of recent te horen gekregen dat u een chronische ziekte heeft.

U heeft lichamelijke klachten waar tot nu toe geen of een niet volledig verklarende lichamelijke oorzaak voor kan worden gevonden.

U vindt het moeilijk om nieuwe contacten aan te gaan, om te gaan met anderen of uw eigen grenzen te bewaken.

U voelt zich niet begrepen, gezien of niet geborgen binnen uw intieme relatie en wil hier iets aan veranderen.

U bent bekend met ADD of ADHD en er doen zich grote veranderingen voor in uw leven, of de invloed van de problemen op uw dagelijks functioneren nemen toe

U bent bekend met een autisme spectrum stoornis en er doen zich grote veranderingen voor in uw leven, of de invloed van de problemen op uw dagelijks leven nemen toe.

U bent op leeftijd en heeft een van bovenstaande klachten, maar bent fysiek niet in staat om naar de praktijk toe te komen. In dat geval behoort een huisbezoek tot de mogelijkheden.

LVVP-visitatielogo
LogoEMDR
logo-ipt
NIP_beeldmerk_Psycholoog_rgb